معایب تولید زغال فشرده

دانستن معایب تولید زغال فشرده که از ورشکستگی جلوگیری می کند

دانستن معایب تولید زغال فشرده در صورت داشتن کیفیت مطلوب بسیار کمتر از سود آن است.اما در غیر این صورت میتواند هم برای تولید کننده و هم مصرف کننده معایبی داشته باشد. در ابتدا لازم است با تولید زغال فشرده آشنا شویم. در ابتدا بیاید نگاهی به گذشته تولید زغال فشرده بیندازیم.
گر نگاهی به گذشتگان بیندازیم خواهیم دید که زغال نقش بسیار اساسی و مهمی در زندگی آنها داشته است برای مثال از ابتدایی ترین کاربرد آن که روشن کردن آتش است در نظر بگیرید تا رفع نیاز های دیگر مانند دفاع از خود در جنگ ها با استفاده از آتش. اما فرایند روشن کردن آتش هم در گذشته با چالش هایی رو به رو بوده است. که امروزه با ماشینی شدن زندگی ها دیگر بشر با آن نوع جالش ها دسته و پنجه نرم نمی کند. و فرایند بکارگیری از آتش با استفاده از هیزم جای خود را به شبکه های گاز رسانی داد. در نهایت با توجه به متفاوت شدن سبک زندگی ها بخصوص در خانه های آپارتمانی هم شکل متفاوتی به این قضیه داده است. برای مثال دیگر آپارتمان نشینان نیاز ندارند که برای روشن کردن آتش از چندین هیزم استفاده کنند.درست در این مرحله بود که کارگاه های زغال سازی کوچک جای خود را به کارخانجات بزرگ صنعتی تولید زغال فشرده دادند. و با گسترش مصرف زغال های فشرده ابعاد و شکل ظاهری این کالا هم دستخوش تغیراتی شد. در حقیقت می توان گفت چه در گذشته و چه امروز زغال جز موارد جدایی ناپذیر از زندگی بشر شده است و نمی توان به سادگی از آن عبور کرد. حتما شما برای یکبار هم که شده در زندگیتان از زغال های فشرده استفاده کرده ایدو به کاربرد آن ها پی برده اید، جه برای مصرف ضروری و حتی تفریحات خود.

تولید زغال فشرده چیست؟

زغال فشرده از ابزار های اشتعال زا می باشد که ابتدایی ترین کاربرد آن روشن کردن آتش است،در بسیاری از صنایع دیگر اعم از صنعتی و آرایشی هم رواج دارد. که در برخی موارد به عنوان کالاهای بیزینس در بیزینس(B to B) که در واقع نقش مواد اولیه را برای تولید کنندگان دیگر صنایع دارد مورد استفاده قرار می گیرد. و در مواردی دیگر هم مستقیم به دست مصرفکنندگان می رسد. حال بپردازیم که زغال فشرده چیست؟ و چگونه می توان آن را تعریف کرد؟

زغال فشرده به ماده ای می گویند که از نیم سوخته شدن چوب (که در اینجا ضایعات چوب مدنظرمان است)، خاک اره یا دیگر اجزا و اندام های گیاهی مانند پوست گردو درست می شود. البته گفتنی است که برخی از تولیدکنندگان هم از کربن در فرایند تولید استفاده می کنند که البته در بین تولیدکنندگان در استفاده از آن اتفاق نطر جدی دیده نمی شود و کمتر از سوی آنان توصیه می شود.

تولید زغال فشرده چگونه است؟

تولید زغال فشرده که در گذشته در کوره های سنتی انجان می گرفت امروزه کاملا صنعتی بدون دخالت انسان انجام می شود.

تولیدزغال فشرده به چندین روش ساخته می شود که می توان استفاده ار خاک اره و خرده چوب را از موارد اصلی آن دانست.البته نوع خرده جوب هم در این مرحله مهم است برای مثال استفاده از خرده نئوپان توصیه نمی شود، زیرا کیفیت زغال فشرده را به شدت کاهش می دهد.

مواد اولیه که می تواند خرده چوب،خاک اره، پوست گردو باشد، در ماشین آلات مخصوصی ترکیب میشوند و در نهایت چسبی مخصوص به آنها اضافه می شود تا انسجام و تاخیر سوختن زغال فشرده را افزایش دهند.

 

علاوه بر نکات ذکر شده باید در نظر داشته باشیم که زغال فشرده هم مانند بسیاری از کالاهای دیگر که در زمانی وسیله ای کاربردی برای انسان بوده است از جهاتی هم دارای معایبی است که دانستن معایب زغال فشرده می تواند بر چگونگی و شیوه مصرف آن تاثیر بگذارد.

دانستن معایب زغال فشرده هم بر جریان مصرفی مصرف کنندگان و هم تولید کنندگان آن تاثیر می گذارد.برای مثال دانست این معایب زغال فشرده ممکن است شکل ماشین های صنعتی و خط تولید زغال فشرده و حتی جریان حمل و نقل را هم تغیر درهد. و برای مصرف کنندگان هم در حجم و یا سبک مصرف آنها اختلال ایجاد کند.

اگر بخواهیم به معایب تولید زغال فشرده بپردازیم ،می توانیم موارد زیر را از دلالیل اصلی آن در نظر گرفت:

معایب تولید زغال فشرده چیست؟

 

  • عدم دسترسی به مواد اولیه

از مهم ترین معایب تولید زغال فشرده میتوان به مشکل تهیه مواد اولیه اشاره کرد. این مواد شامل خاک اره، پوست گردو و خاک زغال است که امکان تهیه این مواد برای بسیاری از تولید کنندگان زغال وجود ندارد و هزینه زیادی برای آنها دارد. این امر باعث استفاده از مواد نامرغوب و غیر مجاز شیمیایی مانند چسب ها و خاک MDF و یا نئوپان می شود. که موجب کاهش کیفیت زغال را در پی دارد.

و از طرفی هم مواد نامرغوب باعث گاز و بوی بدب میشود، که در حقیقت به افرادی که در معرض آن هستند آسیب های جدی وارد می شود. که سردرد، مشکلات تنفسی، کاهش دید از نشانه های جسمی آن برای مصرف کنندگان است.

و به طبع کاهش فروش، از دست دادن مشتریان، نداشتن سود آوری ضررهایی است که به تولیدکنندگان وارد می شود.

از نکات گفته شده می توان به این مسئله پی برد که استفاده از مواد اولیه مرغوب جز ضروری ترین و ابتدایی قدم در تولید زغال فشرده است.

بیشتر بخوانید: مواد تشکیل دهنده زغال فشرده

راه اندازی خط تولید زغال

  • عدم آگاهی و آموزش

یکی دیگر از مشکلات تولید زغال فشرده که برای تولید کنندگان وجود دارد عدم آگاهی و دانش لازم است.

از مسائلی که همیشه گریبان گیر بشر در همه زمینه ها بوده است، مسئله عدم آگاهی و نداشتن دانش کافی ، و کمک نگرفتن از افراد حاذق و متخصصان است. در تولید زغال فشرده هم بهتر است برای جلوگیری از معایب زغال فشرده دانش و آگاهی لازم را در این زمینه کسب کنیم و در آخر دست به اقدام بزنیم.

 

زیرا بسیاری از آنها بدون داشتن اطلاعات و دانش کافی در این زمینه وارد این حرفه میشوند. در صورت به وجود آمدن هرگونه مشکل سردرگم میشوند و شرایط پیش آمده را نمیتوانند کنترل کنند. یکی از معمول ترین مشکلات تولید زغال فشرده ترک خوردن آن است که این مشکلات فقط با آموزش صحیح و جامع و استفاده از تجربه متخصصان قابل پیش گیری می باشد.

تولید زغال هم مانند هر حوزه دیگری با بهره کیری از کارشناسان و دانش فنی مطلوب می تواند بهترین نتیحه را رقم بزند.
بیشتر بخوانید: صفر تا صد آموزش راه اندازی خط تولید زغال

 

  • مشکلات فروش

از دیگر معایب تولید زغال فشرده میتوان به مشکل فروش آن اشاره کرد. زیرا اکثر خط تولیدهایی که تازه شروع به تولید کرده اند و نوپا هستند. به دلیل رقابت بالا اکثر افراد از برندهای قدیمی خرید میکنند. البته این مشکل به راحتی قابل حل است. زیرا با تولید زغال با کیفیت و قیمت مناسب شما نیز میتوانید مشتریان خود را پیدا کنید. پس مشکل فروش را فراموش کرده و بر روی کیفیت تمرکز کنید.

یکی دیگر از مشکلات فروش، فروش به صورت چک و نسیه است. چون باید مواد اولیه را به صورت نقد تهیه کنید و فروش به صورت نسیه باعث ورشکست شدن شما خواهد شد پس از داد و ستد چک در هر شرایط حتی اگر سود بالایی به شما پیشنهاد شد پرهیز کنید.

در حوزه فروش خصوصا تولید کنندگان نوپا باید وجه تمایزی بین خود و سایر تولید کنندگان قرار دهند. و این وجه تمایز می تواند در اشکال و حجم بسته بندی ها، نکات نوشته شده بر روی بسته بندی و همچنین قیمت آن باشد. در حقیقت با دادن ارزش افزوده مشتریان زیادی را به کسب و کار خود جذب کنند.

گفتی است در این مرحله هم استفاده از مشاوران فروش که با روش های نوین فروش آشنا هسند هم می تواند به سود آوری و نرخ تبدیل مشتری و در نهایت فروش شما کمک کند.

بیشتر بخوانید: چگونه می توان با زغال فشرده به درآمد رسید؟

 

  • عدم مهارت در پخت بریکت

عدم مهارت در پخت بریکت از دیگر معایب تولید زغال فشرده است. اما بریکت دقیقاا به چه نوع موادی گفته می شود؟ بریکت در واقع زغال فشرده خام است، و مرحله ای پیش از پخت و تبدیل شدن مواد اولیه ، به زغال فشرده یا زغال چینی است.

مشکل پخت بریکت و تبدیل آن به زغال و عدم مهارت در آن از دیگر مشکلات تولید زغال است زیرا باعث از بین رفتن مواد اولیه و وقتی که صرف آن کردید میشود و تنها راه حل این مشکل یادگیری صحیح کوره داری است که با فراگیری آن میتوانید زغالی با کیفیت تولید کنید.

 

  • مشکل هزینه مکان

یکی دیگر از معایب تولید زغال فشرده مشکل هزینه مکان و اجاره کارگاه تولید است.

تولید زغال فشرده هم مانند هر کالای دیگری برای راه اندازی نیازمند اماکنی خاص در مساحت های بالایی می باسد. که به دلیل نوسانات اقتصادی و نبود ثبات قیمت ها تهیه فضای مناسب جز چالش های اصلی تولید کنندگان است.که برای این مشکل حتما باید فکری کنید در غیر این صورت همیشه با آن دست و پنجه نرم خواهید کرد.

از راه حل هایی که برای این مشکل وجود دارد میتوان به پیدا کردن شریک برای ملک خود و کاهش هزینه اجاره ماهانه اشاره کرد و یا میتوانید قرار داد ملک خود را حداقل ۳ تا ۵ سال ببندید تا از مشکل نوسان هزینه های ثابت ملک و اجاره در امان باشید.

 

 

  • کمبود نیروی انسانی

دیگر معایب تولید زغال فشرده نبود و یا کمبود نیروی انسانی کافی است.

زیرا با تغیراتی که در حوزه اقتصادی وجود دارد بسیاری افراد به دنبال شغل های پردرآمد و یا کارآفرینی هستند. و از طرفی هم با گسترش مهاجرت این موضوع جدی تر هم شده است. به علاوه اینکه بسیاری از واحد های تولیدی هم به دنبال نیروی کار ارزان هستند تا بیشترین سود از فروش سهم خودشان شود.

تمام این مسائل به این مشکل دامن می زند و آن را تبدیل به یک چالش بزرگ کرده است.

 

سخن آخر، در این مقاله سعی داشتیم به صورت مختصر معایب تولید زغال فشرده را شرح دهیم که هم مصرفکنندگان هنگام خرید به یکسری نکات توجه کنند تا زغالی با کیفیت خریداری کنند و هم تولیدکنندگان این صنعت با در نظر گرفتن این معایب زغال، سعی کنند محصولی با کیفیت به دست مشتریان خود برسانند تا همیشه فروش و مشتریان خود را در بازار داشته باشند.

پاسخ پرسش های متداول

معایب تولید زغال فشرده چیست؟

عدم دسترسی به مواد اولیه
عدم آگاهی و آموزش
مشکلات فروش
عدم مهارت در پخت بریکت
مشکل هزینه مکان
کمبود نیروی انسانی

زغال فشرده چیست؟

زغال فشرده از ابزار های اشتعال زا می باشد که ابتدایی ترین کاربرد آن روشن کردن آتش است،در بسیاری از صنایع دیگر اعم از صنعتی و آرایشی هم رواج دارد. زغال فشرده به ماده ای می گویند که از نیم سوخته شدن چوب (که در اینجا ضایعات چوب مدنظرمان است)، خاک اره یا دیگر اجزا و اندام های گیاهی مانند پوست گردو درست می شود.

تولید زغال فشرده چگونه است؟

تولید زغال فشرده که در گذشته در کوره های سنتی انجان می گرفت امروزه کاملا صنعتی بدون دخالت انسان انجام می شود.

تولیدزغال فشرده به چندین روش ساخته می شود که می توان استفاده ار خاک اره و خرده چوب را از موارد اصلی آن دانست.البته نوع خرده جوب هم در این مرحله مهم است برای مثال استفاده از خرده نئوپان توصیه نمی شود، زیرا کیفیت زغال فشرده را به شدت کاهش می دهد.

 

پانوشت:معایب تولید زغال فشرده, تولید زغال فشرده, تولید زغال, تولید زغال فشرده , مشکلات تولید زغال فشرده