فضای کاری و تجهیزات لازم برای راه اندازی خط تولید زغال فشرده

راه اندازی خط تولید زغال فشرده

راه اندازی خط تولید زغال فشرده امروزه تبدیل به یکی از کسب و کار های پر سود شده است که شرایط ویژه ی خود را دارد. از این رو بسیاری از سرمایه گذاران به راه اندازی خط تولید روی می آورند. برای راه اندازی این صنعت نوین باید اطلاعاتی در مورد میزان فضا و تجهیزات مورد نیاز این شغل کسب شود.

نکاتی برای اجاره کارگاه تولید زغال فشرده

  • داشتن مساحت و ارتفاعی مناسب خط تولید : محیطی که بعنوان کارگاه در نظر می گیرید باید دارای متراژی از ۲۰۰ تا ۳۰۰ متر باشد و حداقل ارتفاع کارگاه چهار متر باشد.
  • توجه به حفظ محیط زیست و ایجاد کارگاه در خارج از شهر : برای جلوگیری از آلودگی محیط زیست با دود و آلاینده های کارگاه، باید خط تولید خود را در خارج از بافت شهری ایجاد کنید. در غیر این صورت ممکن است ماموران محیط زیست به شما اخطار دهند.
  • داشتن گاز صنعتی (فشار قوی) : در کارگاه تولید زغال مشعل هایی استفاده می شود که نیاز به گازی با فشار قوی دارند. که کارایی این مشعل ها در کیفیت تولید زغال موثر است. البته می توان گازوئیل را جایگزین کرد که در این صورت هزینه های بیشتری را شامل می شود.
  • برق ۳ فاز با حداقل ۵۰ آمپر : به دلیل اینکه بسیاری از دستگاه های کارگاه دارای موتور الکتریکی هستند باید برای جلوگیری از خرابی و آسیب به دستگاه ها از برق ۳ فاز استفاده کنید. بعنوان مثال دستگاه اکسترودر ۵۰ آمپر برق نیاز دارد پس اگر برق کافی برای روشن کردن دستگاه ها نباشد خرید دستگاه های تولید زغال فشرده اشتباه است.
  • توجه به بهداشت سوله : به دلیل تولید آلایندگی در کارگاه های تولید زغال باید کارگاه به گونه ای صورت گیرد. تا کارکنان در شرایطی مناسب و بهداشتی کار کنند. از این رو اداره بهداشت بر این مسئله نظارت دارد. پس کارفرما موظف است شرایط بهداشتی مناسبی را برای کارکنان فراهم آورد.

راه اندازی خط تولید زغال فشرده

 

بیشتر بدانید : همه چیز برای راه اندازی تولید زغال فشرده

مزایای راه اندازی خط تولید زغال فشرده

  • عدم آسیب به محیط زیست
  • ماندگاری و حرارت بالا
  • عدم تولید گاز و بو
  • استفاده آسان به دلیل داشتن شکل قالبی

 

مکان مناسب برای راه اندازی خط تولید زغال فشرده

  • از بین بردن دود و آلایندگی به روش کندانس با فیلتر های صنعتی
  • دو یا سه نفر اپراتور برای نظارت به دستگاه ها
  • عاری بودن کارگاه از هر گونه آلایندگی و بو
  • داشتن سرعت بالا در هر شیفت کاری
  • استفاده از PLC برای کنترل دستگاه ها
  • مجهز به سیستم گریز از مرکز

مواد اولیه زغال فشرده

مواد اولیه برای تولید زغال شامل : خاک اره، پوست گردو و خاک کربن است که با استفاده از دستگاه های تولید زغال، تبدیل به زغال می شود. مرغوبیت مواد اولیه بر کیفیت نهایی زغال بسیار تاثیر گذار است .

انواع دستگاه زغال

اکسترودر

یکی از مهم ترین دستگاه های خط تولید زغال فشرده است. که کیفیت بریکت های تولید شده به این کیفیت این دستگاه بستگی دارد.

بیشتر بخوانید: هزینه راه اندازی تولید زغال فشرده با دستگاه های نو چه قدر است؟

کوره

دارای دو نوع سنتی و صنعتی هستند که با توجه به کاربردشان مورد استفاده قرار می گیرند. کوره ها معمولا دارای سه و چهار دیواره هستند. هم چنین می توانند مجهز به سیستم تابلو برق،سنسور، نمایشگر حرکتی، دودسوز، فیلتر صنعتی، مشعل گازی یا گازوئیلی و … باشند.

خشک کن و سرند

دستگاه خشک کن که همان منبع حرارتی است که با مشعل گازوئیلی یا گازی مشتعل می شود. این دستگاه مواد وارد شده را خشک و رطوبت گیری می کند. این مواد با گذشتن از سرند ( صافی ) و از دستگاهی که میزان حجم ورودی به داخل لوله های سینوسی را تنظیم میکند وارد لوله های سینوسی می شوند و با گردش در این لوله ها میزان رطوبت به ۴ تا ۸ درصد می رسد و با ورود به سیلکون در آن جمع می شود و سپس برای استفاده در اکسترودر از آن خارج می شود.

ویکی پدیا : زغال فشرده

پاسخ به متداول ترین سوال ها

مزایای راه اندازی خط تولید زغال فشرده به چه صورت است؟

عدم آسیب به محیط زیست
ماندگاری و حرارت بالا
عدم تولید گاز و بو
استفاده آسان به دلیل داشتن شکل قالبی

چه مکان هایی برای راه اندازی خط تولید زغال فشرده مناسب هستند؟

از بین بردن دود و آلایندگی به روش کندانس با فیلتر های صنعتی
دو یا سه نفر اپراتور برای نظارت به دستگاه ها
عاری بودن کارگاه از هر گونه آلایندگی و بو
داشتن سرعت بالا در هر شیفت کاری
استفاده از PLC برای کنترل دستگاه ها
مجهز به سیستم گریز از مرکز

دستگاه زغال چه انواعی دارد؟

کوره
خشک کن و سرند
اکسترودر